Zayıf Gösteren Giyim Önerileri

Giyim Önerileri

Herkesin vücut yapısı birbirinden farklıdır. Bazı kimselerin tüm vücutları orantılı bir şekilde kilo alırken bazı kimselerde orantısız kilo alımları mevcuttur. Ama doğru giyim teknikleri sayesinde hem bölgesel kilolarınızı hem de nerede ise tüm kilolarınızı ustaca saklayabilirsiniz. Elbette Zayıf gösteren giyim önerileri, sizi çok ince göstermez ama estetik anlamda ortaya çıkan kaygılarınızı büyük ölçüde ortadan kaldırır.

Ülkemizdeki kadınların pek çoğunun problemlerinden biri de orantısız kilo almaktır. Bu daha çok basen ve karın bölgesinde yağ birikimi ile alakalı bir durumdur. Bu durumda olan bayanların bazı küçük hileler yaparak bölgesel kilolarını saklamaları mümkün olacaktır. Zayıf gösteren giyim önerileri, hakkında sizlere detaylı bilgiler hazırladık. Siz de yazımızın tamamını okuyarak, daha ince bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Hangi Kumaş Zayıf Gösterir?

Eğer giyim seçimleriniz ile olduğunuzdan daha zayıf görünmek istiyorsanız, o halde hangi kumaş daha zayıf gösterir? Sorusunun yanıtını bilmeniz faydalı olacaktır. Daha ince iplikle dokunan kumaşlar daha zayıf gösterirken, yumuşak dokulu ve kalın olmayan kumaşlar her zaman daha ince görünmenizi sağlayacaktır. Dolayısı ile hangi kumaş daha zayıf gösterir? Sorusunun  yanıtı kesinlikle ince kumaşlar olmalıdır. Siz de daha ince bir görünüme sahip olmak isterseniz, kalın kumaşlar yerine ince ipliklerden üretilen kumaşları tercih etmelisiniz.

Zayıf Görünmenin Püf Noktaları

Giyim tercihlerinizi doğru bir şekilde yaptığınız sürece nerede ise bir iki beden daha ince görünmeniz mümkün olacaktır. Hem kumaşın cinsine hem de kumaşın rengine ve kumaş üzerinde kullanılan desenlere dikkat ederek giyinmeniz bölgesel kilolarınızı saklamak adına son derece önemli konuların başında gelmektedir. Zayıf görünmenin püf noktaları is;

Kıyafetlerde desenlere dikkat edin; boyuna çizgili kıyafetler her zaman kiloyu en iyi şekilde kapatacak detaylardan biridir. Ayrıca kişileri olduğundan daha kilolu gösteren bir detay ise  enine çizgili kıyafet seçimleridir. Dolayısı ile her zaman boyuna çizgili kıyafet tercihinde bulunmanız tavsiye edilir.

Zayıf görünmek için koyu renkleri tercih edin; koyu renkler her zaman zayıf görünmenin püf noktaları arasında yer alır. Siyah, kahverengi, zümrüt yeşili, mürdüm ve lacivert renkleri günlük yaşantınızda tercih edebilirsiniz.

Düz ve desensiz çorapları tercih edin; kilolarını saklamak isteyen kişiler çorap seçimlerine de özne göstermelidir. Desenli ve çizgili çoraplar bacakları oldukça kalın gösterir. Bu nedenle her zaman düz çorap kullanılması  tavsiye edilmektedir. Yine koyu renk çorap tercihi doğru olacaktır.

Göbek bölgesini kapatacak ürünler kullanılmalı; bölgesel kiloya sahip olan kişiler göbek bölgesinin kapatacak şekilde bol kıyafetler tercih edebilir. Eğer göbek bölgeniz çok fazla dikkat çekiyorsa, o halde yaka ya da kol gibi alanlarda elbiseye hareketlilik kazandırmanız mantıklı olacaktır. Bu sayede göbek tüm dikkatler göbek bölgesine değil de hareket kazandırdığınız bölgelere yoğunlaşacaktır.

Etiketler: Giyim Önerileri
Nisan 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR